schilderwerk met gsl

Sikkens: als antwoord op de stijgende vraag naar oplossingen in het milieu met daarbij het oog op duurzaamheid, werken wij met Sikkens. We gebruiken verven en lakken voor professionals. Een goed voorbeeld is de buitenlak Rubbol XD Gloss. Deze nieuwe verf is milieuvriendelijk met behoud van kwaliteit. Het is een lak die bij lagere temperaturen toepasbaar is en goed te verwerken. Geen geurhinder, daardoor erg kind-, mens- en diervriendelijk met een lagere emissie van schadelijke stoffen.

sikkens topverf en milieuvriendelijk
Duurzame oplossingen, milieuvriendelijk met behoud van kwaliteit.Sikkens Verf

Sigma: het profiel van Sigma Coatings lijkt op dat van de vakman en staat waar u voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud, esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur. Dus luisteren, leren en werken we dagelijks aan diensten die helpen het beste uit ons werk te halen. Al deze producten worden daarom beoordeeld op drie aspecten: ecologisch, sociaal, economisch. We kijken naar wat het doet met het milieu, met de samenleving en wat het oplevert.

sikkens topverf en milieuvriendelijk
Hoogwaardige oppervlaktebescherming met minimale belasting voor mens en milieu.Sigma Coatings
schilderwerk van gsl schilderwerken uit Nieuwegein

Optimaal schilderwerk is een kwestie van kwaliteit en planning. Om de kwaliteit te kunnen garanderen is een combinatie van de topkwaliteit verf, aangebracht door een vakbekwame schilder met bewezen ervaring, een vereiste. Ontwikkelingen in het schildersvak gaan uitermate snel. Om goed op de hoogte te blijven zijn er technische cursussen over onder andere houtreparatie en verfgebreken, en kleuren workshops voor binnen en buiten schilderwerk. Actueel is ook de gespecialiseerde training gericht op duurzaam ondernemerschap in de schildersbranche. Sommige projecten vragen om een specialistisch advies.

Duurzaamheid loont! De vraag hiernaar is in de bouwwereld én in het eigen huis is voor opdrachtgevers van steeds grotere betekenis. Met duurzame producten van Sikkens en Sigma voorzien wij in deze vraag met een passend antwoord. De ontwikkeling van duurzame, innovatieve oplossingen is enige weg naar verantwoorde kwaliteit.

Kwaliteit en duurzaamheid